Watch Out

Monday, January 14, 2008

New Year..2008...













Happy New Year!......

Kami ke Mount Vic Outlook sempena cuti New Year..tapi taklah spent lama sangat sebab Papanya kerja...malam nanti...(double pay tu..). Sebenarnya dari rumah kami di Hataitai kami boleh nampak puncak Mount Victoria ni....tapi sayup2 ajerlah..so sempena cuti ni kami pun kesana untuk menyaksikan satu lagi keindahan....Moga tahun 2008 membawa sinar kebahagiaan,rahmatNya dan terbuka segala pintu rezeki buat kami dan kalian semua..Amin..

5 comments:

Nurzeatul said...

Balkish.....

Happy New Year and Maal Hijrah 1429 sekali...

lama tak dengar citer ni...skang dah blog nih..update la slalu...

kirim salam pada family, ann and shukri

p_a_y_a_t_c_r_a_n_e_i_n_c said...

the blog looks fresh...
akhirnye, blog yang ditungu-tungu
best tak puan kat sane?
bile nak winter...
saya nak advertise and link kan blog ni la kat blog saya...

suro kawan2 bace...
bagi diorg inspire jugak..hehehe
selamat belajar ye puan...

Ina.law said...

Assalamualaikum kish

Wishing u a very happy new year/hijrah...Tgh imagine rasa kari kepala ikan,using ikan di new zealand n cuaca di sana...FUN..
Salam kat family di sana

Ina.law
Shah Alam

p_a_y_a_t_c_r_a_n_e_i_n_c said...

okay puan...nanti balik raye cine saya kirimla salam kat atok n mom...saya kat uem skrg praktikal...hehe
puan rajin2 la menulis kat blog nih...boleh la kitorang bace boring2 xde keje...hehehe

Khairul said...

Balkish
Mana pulak datang idea genius kau nak letak lagu sepetang kat tepi bukit ni.. Memang sesuai la...