Watch Out

Monday, March 31, 2008

Fruit Picking - Otaki






Sempena cuti panjang (Good Friday and Easter Monday) kami ke Otaki untuk merasai pengalaman fruit picking. Lagipun cili dan lada dirumah dah hampir habis. Meriah betul suasana memetik buah tomato, epal, lada (bermacam2 jenis lada), capcicum,terung,pear dan macam2 lagi. Sofea ,Adam dan Aidid seronok betul memetik buah.Berbaldi2 hasil kutipan dan apabila sampai ditempat penimbang, apa lagi...BAYARLAH...

3 comments:

intan salwani said...

Balkish,

Tak de gambar ke untuk entry ni??

Balkish said...

intan,

tak sempat masuk...ok nak masuklah ni..sekarang budak2 dah selamat tidur........

intan salwani said...

Balkish,

Barulah best... boleh tengok gambar... Emmmm study ok ker?