Watch Out

Saturday, April 5, 2008

Jungle Germ-Projek Sofea


Akhirnya dapat jugak saya,suami dan Sofea sendiri menghabiskan projek Jungle Germnya...he..he. Buat pengetahuan,"Jungle' ialah nama kelas Sofea.Suami print dan pilih gambar, saya gunting gambar..Sofea tampal gambar, tampal sticker dan kami sama2 buat sedikit decoration....
Di sini kami paparkan secara exclusive..jeng..jeng Sofea's Jungle Germ. Gambar ini akan dipaparkan di dalam kelas selama seminggu (weekly Jungle member's turn). Sofea hendaklah sentiasa bersedia untuk menjawab sebarang pertanyaan dari rakan2, other parents dan guru2 berkenaan gambar ini selama ianya dipaparkan.

9 comments:

p.a.y.a.t.c.r.a.n.e.i.n.c said...

wah bestnye...agaknye tadika di malaysia ade tak ye macam ni?
mesti kanak2 kat sane jadi kreatif macam nih

nurhuda_cahayapetunjuk said...

Assalamualaikum..

Puan..

sihat?..akhirnya jumpa saya blog puan ni..

Puan ingat saya lagi ka?
Nurhuda Md Tahir...:)
Saya pernah belaja dengan puan..saya belaja kat UPSI sekarang ni..

Semoga puan sekeluarga diberkati Allah di rantauan..insyaAllah..

http://wwwnurhuda-cahayapetunjuk.blogspot.com/

Balkish said...

payat,

bila nak habis practical?

Huda,

saya ingat awak...off course..wow syoknya dengar dah sampai UPSI..apa perkembangan terbaru...ok keep in touch

p.a.y.a.t.c.r.a.n.e.i.n.c said...

puan,
30.5 nih abih la praktikal
tapi diorang suro extend sampai agm
agm 25.6 plak tuh
adeh...

Mohd Halim Kadri said...

Nasib baik ada satu sem lagi, kalau tidak tentu diorang lantik Fazli jadi Finance Director.

Balkish,
Ada research article 'baik-baik' punya tak untuk dikongsi? Buku hari tu dah submit ke belum?

nurhuda_cahayapetunjuk said...

Puan..

Saya dah tahun 3 kat UPSI..tahun depan insyaAllah habislah...cuti 3 bulan ni, saya kena pi ngaja kat sekolah 2 weeks..heheh..tak sabar rasanya..
Saya amek kos pendidikan perakaunan..emm...hidup saya tak boleh lari dari jadi org akaun hehehe...

Balkish said...

payat,

ala lama sikit tak pa..tu tandanya org suka...

Cikgu Huda,
Selalunya kalau kat sekolah cikgu akaun mesti kena jadi bendahari PIBG, bendahari aktiviti dan mcm2 jenis bendahari lain...he..he bersedialah anda!

En. Halim,

Bole tau En Halim pilih bidang apa?
Antara artikel yg bagus ialah Collin & Kothari (1989), Ray & Ball,(xxxx),Ball & Brown (xxxx) Myers (xxxx) Dhaliwal( 1991, 1994), Maria Vassalou (2004), Altman & Sabato (xxxx)..etc..tapi ialah itu untuk bidang saya risk mgt...kalu bidang financial reporting bole rujuk Wan dan Khairul.Selalunya artikel2 lama bagus dijadikan sandaran untuk theory..kalau paper2 terbaru boleh jadi panduan untuk updated framework dan methodology.Buku tu terpaksa tunggu co-partner punya tindakan saya hanya dapat menunggu...

nurhuda_cahayapetunjuk said...

hahah..

Puan..memang begitulah selalunya..
Kawan saya yang baru posting dah kena pegang panitia akaun plus pegang koperasi sekolah...nasib baik dia lelaki..kalau saya?..wahh...berat tu tanggungjwb..berkampung di sekolah lah saya..heheheh

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

waa sewwiit nye ade aktiviti camni dalam kelas :)
sofea umor bape kak?
sekolah yg kat mane?
:)