Watch Out

Saturday, August 9, 2008

Kalau mama boleh jadi...


Kalau mama boleh jadi spiderman
Mama akan bawa Adam
Panjat KLCC sambil makan aiskrim
Kalau mama boleh jadi Barbie
Mama akan share dengan Yah
Semua costume mama
Walaupun sizenya hmm maybe XXXL

Kalau mama boleh jadi Fat controller
Akan mama pastikan Thomas & friends
Lalu depan rumah kita setiap hari
Hantar Adam dan Yah pergi sekolah
Kalau mama boleh jadi the 5th Wiggles
Pasti mama nyanyikan semua lagu2 favourite Aidid
Menari dengan Dohrety
Sambil bermain dengan
Henry the Octopus
Kalau mama boleh jadi Dora the explorer
Mama mesti hiburkan Yah
Dengan cerita2 yang menarik
Sambil Membawa Yah jauh merentasi segala pengembaraan

Kalau mama boleh jadi Angeline Jolie
Pasti mama akan membuat
Papa happy seumur hidup
Sambil berangan menjadi Brad Pitt

Tetapi Allah lebih tahu
Dimana Dia harus menempatkan mama
Dan seperti seadanya....

6 comments:

Syah said...

Mama Bell bolehhhhhh!!

ueya said...

Kalau mama jadi aeroplane..jangan lupa bagi kami tumpang balik Malaysia tau!Pastu nak soh hantar la ni jugak nak balik..he..he..tiket free lak tuh..

p.a.y.a.t.c.r.a.n.e.i.n.c said...

kalau mama jadi 'angelina jolie', mama boleh buat 'happy' seumur hidup?

heheh...

brad pitt pun belum tentu handle (happy) dengan angelina jolie...

heheh...

Nurzeatul said...

yeah....kalau mama jadi CEO MAS atau Air Asia akan mama 'fly'kan Auntie Nurzea ke New Zealand.....(Huuhuhuhuhu.....bila ler leh sampai?)

P/S Kim salam pada Ann!

Balkish said...

ueya n norzie..

pandailah korang nak ticket free yek

Intan said...

Balkish,

Mama can do anything dalam dunia ni... (nape lama tak update? Busy ker?)