Watch Out

Saturday, December 13, 2008

Hobby baru...

Lama sudah tidak mengadap blog apatah lagi mengupdatenya. Sekembali dari Malaysia last 2 weeks (data collection), hubby telah menceburi hobby baru yg saya nampak praktikal- fishing. Summer ni sesuai beno lah nampaknya nak memancing. Bersama2 geng yg turut meminati aktiviti ini selalunya mereka akan bersadai di favourite spots seperti Miramar, Seatoun bahkan Hataitai beach pun turut menjadi sasaran. Boleh tahan jugak hasil tangkapan nya..bolehlah menyumbang ke arah 'eco saving&friendly' (our latest family theme).

Tumpasnya Dua flounders (ikan sebelah) dan lagi dua species yg tidak ketahuan

4 comments:

nurhuda_cahayapetunjuk said...

Assalamualaikum..

Puan..

Lama benar saya tak berkunjung ke mari..apa khabar puan?..:)

ueya said...

Bell...besaunye ikan....!!!kalau gini leh gi fishing everyday ler...hehehhe

Balkish said...

Huda,

saya la ni dah bz dengan FB pulak//jom joint

Ueya,
Yolah tu.....hehehe

Ainol laoshi said...

Salam Balkish,
Selamat Kembali.
Selamat Tahun Baru 2009....