Watch Out

Sunday, February 24, 2008

BBQ di Kaitoke Park







Setelah bebarapa kali terpaksa menolak permintaan office mates (Richard, Binh, Saurabh, Dana and Rahmadi) akhirnya pada 23/2/08 kami sekeluarga berkesempatan BBQ di Kaitoke Park di Upper Hutt (lebih kurang 1 jam dari Wellington) bersama-sama mereka. Nasib baik Richard bawak extra BBQ plate..




Cantik Kaitoke Park..keindahan alam semulajadi yang sangat terpelihara dengan pemandangan balam-balam bukit dan sungai jernih yang dipenuhi batu-batu berlumut (tanda betapa terpeliharanya sungai mereka)..Padang rumputnya bersih dan sangat menyenangkan mata memandang..ditambahi pula dengan cuaca yang baik dan nyaman. Disebalik semua itu terdapat kemudahan BBQ (50cents coin operated), tandas dan security guard.












2 comments:

p.a.y.a.t.c.r.a.n.e.i.n.c said...

wah bestnye, kat new zealand yang maju tu pun sungai terpelihara kan...kat jementah ni pun dah xde...huhu

Balkish said...

Payat,

teringat pulak kat sg muar yg selalu bah bila hujan lebat kat segamat tu...