Watch Out

Monday, February 4, 2008

Teddy Bear Picnic Day






Wow...bestnya..Its a Teddy Bear Picnic Day...27th Jan 08 bertempat di Padang Cricket berhadapan Lady Noosewood Rose Garden di Wellington Botanical Garden. Antara aktivitinya ialah face paint, teddy bear competition (biggest). (smallest),magic show, clown entertainment, outdoor games dan macam2 aktiviti kanak2 yg lain...memang fun dan tiada bayaran masuk cuma kalu nak main tu kenalah bayar...


Masing-masing bawak teddy bear...Sofea apalagi bawak Marie kesayangannya ..la..tapi tak masuk bertanding sebab tak tau nak masuk kategori apa...Aidid tak dapat nak main apa2 tahun ni tahun depan maybe..kalu dah boleh berlari..Yg syok sekali tengok muka Adam (face paint) yg dah macam anak harimau belang sihat..dan Sofea cute dgn butterfly paint nya...


6 comments:

p.a.y.a.t.c.r.a.n.e.i.n.c said...

anak puan jadi harimau jadian la...
hehe

syah said...

Bell...

Kim salam kat Abg Ali kat sana.

intan salwani said...

Comelnya Adam.... ada bunyi macam harimau tak?? Teringat masa kat Geneva dulu, I pergi tengok kanak-kanak mengecat muka, macam-macam rupa. Ada sorang tu macam Adam jugak.. jadi tiger, tapi siap mengaum-ngaum lagi bila I lalu dekat dia... I pun apa lagi... buat-buat takut lah... he..he.. tersengih-sengih budak tu ... gembira..

ladyfloppy said...

Kak Balkish, zaza datang 10 hb ni, tapi kicap tak de la.. . memang kena korban la tak makan setahun.. huhu

nanti kita jumpa ya! :)

wanrazz said...

Dear Qish, Sofea, Adam, Aidid & Mr Ali...
Semoga Happy & Success selalu...
To Aidid 'Happy Belated B'day ya..! Cepat besar..jadi anak yg soleh..."
Sofea nampak cheeky sangat...Adam..handsome of course!
Anees dah setahun...tp x cekap bjalan lagi...

Best regards

Norzaidi Mohd Daud said...

Wow..best betul bersantai. Kat NZ macamana la nie?